BURGER GARAGE

BURGER GARAGE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 309 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Garage. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 20:48 Long patient wait but still warm and tasty food.
28 mei 2022 om 14:38 Koud aangeleverd, de gerechten niet gekregen zoals beschreven op de website, maar wel de volle mep er voor betalen. Vlees was rauw. Nachos geen rundergehakt maar hamburger vlees gekregen en in stukken gesneden + rauw. Net of een hond dit moest et
28 mei 2022 om 7:43 Ik had nachoes besteld en ik heb nog nooit in me leven zo een vieze portie gehad. Nooit meer bestellen hier
23 mei 2022 om 20:51 I enjoyed my meal! Friendly delivery and everything was perfect with my order!
20 mei 2022 om 9:16 bezorging veel te laat, eten koud en geplet
20 mei 2022 om 0:15 Received the wrong food order!
18 apr 2022 om 4:45 Zeer slecht niet aanraadbaar
10 apr 2022 om 13:38 Eten was wel okay bedankt voor het extra ei. Min punt te veel zout in gerecht ( loaded friet) dit is geen klacht maar een advies eten was voor de rest warm alleen lange gedaan om te bezorgen ook hier een advies, bel de klant op tijd
6 apr 2022 om 22:11 We had to wait 2,5 hours for the food its ridiculous. The deliverer apologized and said i could call the restaurant the day after so they could arange something to make up for it. Called the next the day but got voicemail twice.
3 apr 2022 om 15:49 The food is so bad, the order Classic Burger it doesn't seem like burger at all and the taste is so bad. The delivery was fast enough though which is a good thing.
30 mrt 2022 om 2:12 Eten nooit geleverd en je word lekker in het donker gehouden niemand die even contact op neemt met de klant lekker bezig
24 mrt 2022 om 0:00 Lekker eten! Vers en warm! Loaded fries met kip.